Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Fotografii aeriene de la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova [Cumparatura, SV, 15.03.2019]

In data de 15 martie 2019, la ora 15:00, omul de afaceri Stefan Mandachi a inaugurat primul metru de autostrada din Moldova, construit cu fonduri proprii ca protest pentru faptul ca timp de 30 de ani nu s-a construit nicio autostrada in regiunea sus-amintita. La inaugurare au participat peste 2000 de oameni, iar in timpul protestului de 15 minute ce a urmat inaugurarii, s-a format ceea ce se poate vedea si in imagini. Practic, tot drumul, de la Falticeni la Suceava, a fost o imensa coada de masini oprite, lasand doar un culoar pe mijloc pentru urgente.

Initiativa lui Mandachi se pare ca a reusit sa mobilizeze milioane de romani care, timp de 15 minute s-au oprit din activitatile zilnice in semn de protest.

Categorie: 
Evenimente
contact-me