Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Ipotesti, SV - panorama aeriana cu Sud-Vestul localitatii

Ipotesti, Suceava - panorama aeriana Sud-Vest

Click pe imaginea de mai sus pentru a descarca panorama la calitate maxima

De astazi am inceput un proiect pilot prin care vreau realizez un set de fotografii aeriene cu comuna Ipotesti, Jud. Suceava, in diferite momente din zi, timp de mai multe zile. La final va fi realizat si un scurt clip video, in care sa subliniez cateva aspecte din cotidian. Spre exemplu, astazi am avut parte de copii care se dadeau cu saniile pe derdelusul de langa iaz. Frumoase momente!

Voi posta pe parcursul desfasurarii proiectului cateva dintre fotografii, urmand ca, la final, sa realizez o galerie foto cu comuna Ipotesti. Inca ma gandesc daca sa fac si o expozitie cu fotografii printate sau nu. Ati vizita un astfel de vernisaj? Lasati va rog comentarii aici sau pe pagina de Facebook Drone Master.

Categorie: 
Fotografii cu drona
contact-me