Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Filmari cu drona

Drone Master pune la dispozitia dumneavoastra tot echipamentul necesar pentru a realiza filmarea aeriana de care aveti nevoie (vizitati sectiunea Dotari).

Filmari cu drona imobiliare

Dupa cum stiti deja, imaginea este cea care vinde. O proprietate imobiliara filmata din aer va putea oferi de la bun inceput unui potential client o imagine cat mai apropiata de realitate asupra amplasamentului acesteia. De asemenea, o filmare aeriana a unui imobil poate oferi detalii asupra acestuia care altfel nu ar fi vizibile.

Daca doriti sa filmati cu drona o casa sau un apartament din judetul Suceava sau in judetele limitrofe (Botosani, Neamt, Iasi, Bacau), Drone Master are toate mijloacele necesare realizarii unui montaj de calitate, acoperind multiple unghiuri de vizualizare.

Filmari evenimente cu drona

Nu mai este o noutate faptul ca filmarile aeriene sunt sarea si piperul intr-un montaj video. Inca de la inceputurile cinematografiei s-au folisit diverse mijloace pentru a lua cateva cadre si din aer. Acestea sunt esentiale pentru ca un montaj video sa fie unic si coerent. Cu o drona se pot filma atat planuri ansamblu cat si planuri generale sau chiar medii. Dinamismul pe care il ofera o filmare aeriana intr-o filmare este de neegalat cu mijloace tehnice de la sol. Nici chiar folosirea unei macarale video nu poate inlocui o drona.

Filmari nunti cu drona

Fara indoiala, cea mai frecventa utilizare a dronelor la evenimente are loc la nunti. O sedinta foto-video cu mirii fara o drona se poate dovedi plictisitoare dupa cateva secunde daca nu aveti cadre care taie respiratia. Rareori un montaj de nunta poate sa iasa impecabil si de neuitat doar cu echipament de la sol. In schimb, o drona poate salva multe clipuri care ar putea fi - sa zicem delicat - mai putin inspirate.

Concret, ce se poate filma la o nunta cu drona?

Raspuns scurt: toate momentele care au loc afara. Ca sa detaliem, se pot filma din aer urmatoarele momente din cadrul unei nunti: multimea adunata in fata Starii Civile, biserica si imprejurimile, multimile adunate in curtea bisericii, mirii care ies din biserica, masinile cu mirii si invitatii care se indreapta spre locatia unde are loc petrecerea, intrarea in restaurant, sala din exterior etc. dar cel mai important moment ramane sedinta foto-video.

Filmari cu drona manifestatii publice

Am avut de-a lungul timpului diverse solicitari de a filma concerte, marsuri sau proteste. O filmare din aer a unei multimi de oameni adunata intr-un singur loc ofera o perspectiva mai apropiata de realitate asupra amploarei evenimentului. Totusi, acest tip de filmari necesita prudenta si indemanare sporita, intrucat un singur moment de neatentie se poate transforma intr-o situatie cel putin neplacuta.

Inspectii aeriene profesionale

Sunt situatii in care iti poti face o idee asupra unei intinderi mari de teren doar din aer. Fie ca e vorba de o inspectie aeriana dupa un plan bine pus la punct sau doar despre o documentare de la altitudine, avem suficienta experienta in a satisface si astfel de nevoi. Portofoliul de clienti ne recomanda.

Filmari si fotografii aeriene paduri

Inspectia aeriana a padurilor poate fi imperios necesara in mai multe situatii. Utilitatea unei drone apare in urmatoarele cazuri:

  • inventarierea suprafetelor cu taieri ilegale de paduri;
  • doboraturi de vant;
  • alunecari de teren;
  • daunatori care duc la schimbarea coloritului sau chiar uscarea arborilor etc.

Filmari si fotografii culturi agricole

In statele unde agricultura are un grad de mecanizare si automatizare bine pus la punct, dotarea fermelor cu drone nu este un moft. Exista posibilitatea de a analiza in orice moment stadiul unei culturi agricole prin inspectii aeriene foto-video ale terenurilor cultivate. Astfel, se pot observa cu usurinta diferitele grade de dezvoltare ale plantelor, aparitia si distributia pe suprafete a unor daunatori etc.

Inspectii aeriene structuri inalte

Fie ca e vorba de fatade de cladiri, acoperisuri, cosuri de fum sau de evacuare, cu ajutorul unei drone se pot realiza inspectii pe care nici echipele de alpinisti utilitari nu le pot realiza. O drona cu teleobiectiv poate apropia optic imaginea fara a fi nevoie de asumarea vreunui risc de coliziune. Drone Master are in dotare obiective si pentru astfel de situatii. De asemenea, cu o drona se pot realiza si inspectii aeriene ale liniilor de inalta tensiune, fara a fi nevoie sa apelati la echipe de profesionisti decat pentru remedierea unor eventuale defectiuni.

Filmari si fotografii aeriene corporate

O companie poate avea nevoie de servicii de filmare sau fotografie aeriana in cele mai diverse situatii. De la videoclipuri de prezentare pana la sesiuni de teambuilding sau alte evenimente corporate in aer liber, cateva cadre aeriene pot face diferenta intre o lucrare anosta si una extraordinara. 

Etichete: 
filmari aerienefilmari cu dronafotografii aerienefilmari aeriene imobiliarefilmari aeriene evenimenteinspectii aeriene paduriinspectii aeriene culturi agricoleinspectii aeriene linii de inalta tensiuneinspectii foto-video aerienefilmari aeriene corporate
contact-me