Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Fotografii si filmari aeriene imobiliare (galerie foto si clip video cu drona)

Saptamana trecuta am avut o comanda de la un client din Lisaura, jud. Suceava, care, dorind sa-si vanda terenul proprietate personala, a apelat la serviciile Drone Master. Fiind prima lucrare de acest gen, am lucrat cu foarte multa atentie si responsabilitate, astfel incat, in fotografii sa apara doar terenul dumnealui, fara alte proprietati adiacente, terenul fiind in zona rezidentiala, intre case. Astfel, a trebuit sa "blur"-ez proprietatile vecinilor si sa las "in clar" doar terenul si drumurile de acces.

De asemenea, clientul a dorit sa fac si un scurt clip de prezentare a proprietatii (practic, voia sa arat cum se poate ajunge la teren). Aici nu am mai "cenzurat" nimic, drona fiind la o distanta mult prea mare pentru a se considera ca invadez intimitatatea cuiva (Google Maps ofera imagini din satelit mult mai clare cu proprietati private).

Acestea fiind spuse, va prezint ceea ce a rezultat in urma a 20 minute de zbor si 2 ore de editare foto+video.

Categorie: 
Filmari cu dronaFotografii cu drona