Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

Evenimente

Fotografii si filmari realizate de Drone Master la diverse evenimente.

Fotografii aeriene de la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova [Cumparatura, SV, 15.03.2019]

Inaugurarea autostrazii de un metru, foto 1

In data de 15 martie 2019, la ora 15:00, omul de afaceri Stefan Mandachi a inaugurat primul metru de autostrada din Moldova, construit cu fonduri proprii ca protest pentru faptul ca timp de 30 de ani nu s-a construit nicio autostrada in regiunea sus-amintita. La inaugurare au participat peste 2000 de oameni, iar in timpul protestului de 15 minute ce a urmat inaugurarii, s-a format ceea ce se poate vedea si in imagini. Practic, tot drumul, de la Falticeni la Suceava, a fost o imensa coada de masini oprite, lasand doar un culoar pe mijloc pentru urgente.

Aflati mai multe detalii

Afla ce rezolutie are ecranul device-ului tau

Rezolutie ecran calculator

Te-ai intrebat vreodata cati pixeli poate afisa telefonul sau tableta din dotare? Dar ecranul laptopului sau al monitorului?

Bine, sunt diverse metode sa afli asta, chiar din sistemul de operare, dar mult mai comod este sa accesezi o pagina web care iti spune ce rezolutie are ecranul tau, nu? 

Aflati mai multe detalii

Sedinta foto cu absolventii cursului prenatal "Voi fi mamica", ianuarie 2017

In data de 17 ianuarie 2017 a avut loc ultimul curs din seria a IV-a, "Voi Fi Mamica - Educatie Pre si Postnatala", organizat de Asociatia "Radacini si Aripi". In continuare, cateva fotografii cu absolventii acestui curs.

Aflati mai multe detalii

Slujba arhiereasca la Biserica Sfantul Spiridon din Suceava

In data de 12 decembrie 2016, Biserica Sf. Spiridon din Cartierul George Enescu, Suceava si-a sarbatorit hramul alaturi de I.P.S. Pimen si un sobor de preoti. La sfarsit a avut loc si un parastas in curtea bisericii sus mentionate.

Aflati mai multe detalii

"Voi fi mamica" - cursul de absolvire

Voi fi mamica - absolvente curs si trainer

Ultima sesiune din seria a treia a cursurilor "Voi fi mamica", organizat de Alexandra Hlade.. Fotografii de la absolvire.

Aflati mai multe detalii

Pages

contact-me