Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

suceava

Fotografii aeriene de la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova [Cumparatura, SV, 15.03.2019]

Inaugurarea autostrazii de un metru, foto 1

In data de 15 martie 2019, la ora 15:00, omul de afaceri Stefan Mandachi a inaugurat primul metru de autostrada din Moldova, construit cu fonduri proprii ca protest pentru faptul ca timp de 30 de ani nu s-a construit nicio autostrada in regiunea sus-amintita. La inaugurare au participat peste 2000 de oameni, iar in timpul protestului de 15 minute ce a urmat inaugurarii, s-a format ceea ce se poate vedea si in imagini. Practic, tot drumul, de la Falticeni la Suceava, a fost o imensa coada de masini oprite, lasand doar un culoar pe mijloc pentru urgente.

Aflati mai multe detalii

Fotografii aeriene de la Marsul pentru Viata, Suceava, 2017

Marsul pentru viata, 2017, Suceava, fotografie aeriana, zona stadionului Areni

In data de 25 martie 2017, in peste 280 de localitati din Romania si Republica Moldova, a avut loc Marsul pentru Viata, aflat la a 7-a editie in acest an. 

In continuare puteti vizualiza cateva imagini de la acest mars, cu precizarea ca au fost indeplinite toate formalitatile legale pentru survolarea orasului in acel moment (segregare spatiu aerian la MAPN, aprobare de la primarie, jandarmerie etc.).

Aflati mai multe detalii

Lebede pe raul Suceava, ianuarie 2017 (galerie foto)

Lebedele au ajuns din nou la Suceava. Aceasta "sedinta foto" este facuta in zona podului din de la Bazar in dupa-amiaza zilei de 2 ianuarie 2017.

Aflati mai multe detalii

Suceava in seara de Craciun, 2016 - fotografie aeriana

O panorama de noapte cu orasul Suceava, de la 500 m altitudine!

Aflati mai multe detalii

Pages

contact-me