Drone Master ofera servicii de filmare cu drona in Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, precum si in orice alt judet, la cerere, fiind unul din cei mai activi operatori de profil din Judetul Suceava.

Filmarile aeriene cu drona iau tot mai mult amploare datorita pretului scazut pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. Pentru a vedea ultimele lucrari intrati pe pagina de Facebook Drone Master. Nu uitati sa dati si un Like! :)

suceava

Fotografii aeriene de la Marsul pentru Viata, Suceava, 2017

Marsul pentru viata, 2017, Suceava, fotografie aeriana, zona stadionului Areni

In data de 25 martie 2017, in peste 280 de localitati din Romania si Republica Moldova, a avut loc Marsul pentru Viata, aflat la a 7-a editie in acest an. 

In continuare puteti vizualiza cateva imagini de la acest mars, cu precizarea ca au fost indeplinite toate formalitatile legale pentru survolarea orasului in acel moment (segregare spatiu aerian la MAPN, aprobare de la primarie, jandarmerie etc.).

Aflati mai multe detalii

Lebede pe raul Suceava, ianuarie 2017 (galerie foto)

Lebedele au ajuns din nou la Suceava. Aceasta "sedinta foto" este facuta in zona podului din de la Bazar in dupa-amiaza zilei de 2 ianuarie 2017.

Aflati mai multe detalii

Suceava in seara de Craciun, 2016 - fotografie aeriana

O panorama de noapte cu orasul Suceava, de la 500 m altitudine!

Aflati mai multe detalii

Cetatea de Scaun a Sucevei - fotografii aeriene (galerie foto)

Cetatea de Scaun a Sucevei, fotografie aeriana iarna

Ca sa "nu-mi ies din mana", mai ridic din cand in cand drona, chiar si in perioada rece, cand nu prea se recomanda acest lucru. In orice caz, cand parametrii de zbor nu sunt chiar optimi evit sa zbor drona deasupra oamenilor si cladirilor, la fel cum evit si manevrele bruste care pot duce la scaderea brusca a tensiunii in baterie. Astazi am facut o escala pe la Cetatea de Scaun a lui Stefan. O ocazie buna sa vedem ce "poate" noul Phantom 4 Pro pe timp de lumina buna.

Aflati mai multe detalii

Pages